Konya’da nefes kesen kovalamaca

 Yazı İşleri Müdürü
Konya’da polis ekipleri, farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan Sefa O’nun izini buldu. Polisleri görünce motosikletiyle kaçmaya çalışan Sefa O, nefes kesen kovalamaca sonrası böyle yakalandı.

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, uzun süren takip sonrasında hakkında kasten öldürme, hırsızlık ve cezaevine yasak eşya sokma gibi suçlardan hakkında 10 yıla yakın hapis cezası olan Sefa O’nun peşine düştü.

Ekiplerin günlerdir sürdürdüğü çalışma sonrası Sefa O’nun izi Selçuklu İlçesinde bulundu.

Polisleri gören ve yakalanacağını anlayan Sefa O, motosikletiyle kaçmak istedi, ancak başaramadı.

Nefes kesen kovalamaca sonrası yakalanan Sefa O, hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra işlemleri için Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri