Konya’da öğrencilerden doğaya nefes

 Editör
Karapınar Kepez İlkokulu’nda düzenlenen fidan dikim etkinliği kapsamında öğrenciler, 110 mavi servi fidanını toprakla buluşturdu. Etkinlik, hem doğaya katkı sağladı hem de çocuklara çevre bilinci kazandırdı.

Konya’nın Karapınar ilçesine bağlı Kepez İlkokulu’nda çevre bilincini artırmaya yönelik anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğinde öğrenciler, büyük bir istek ve heyecanla 110 mavi servi fidanını toprakla buluşturdu.

Fidan dikimi sırasında sadece toprakla buluşturmakla yetinmeyen öğrenciler, diktikleri fidanlara can suyu vererek doğaya olan sorumluluklarını da yerine getirdi. Etkinlik sonunda okul yetkilileri yaptıkları açıklamada, “Bir hayali daha gerçeğe dönüştürdük. Bütün öğrencilerimizin artık bir fidanı var. Bugün 110 mavi servi fidanını toprakla buluşturduk. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Bu sayede öğrencilerimizde çevre bilinci de oluşmaktadır” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe katılan öğrenciler de duygularını şu sözlerle paylaştı:

“Fidanları toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Köyümüzün yeşil kuşak içerisinde olması için katkı vermek güzel bir duygu.”

Kepez İlkokulu’nda gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, hem doğaya katkı sağlaması hem de çocuklara doğa sevgisini ve çevre bilincini kazandırması açısından örnek bir çalışma olarak takdir topladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri