Konya’da otomobil devrildi, Bekir Sümmen hayatını kaybetti

Konya’nın Kadınhanı ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu Bekir Sümmen olay yerinde yaşamını yitirdi. Araçtaki bir yolcu ise ağır yaralı halde Konya merkeze sevk edildi.

Konya’nın Kadınhanı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobilin şarampole devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ağır yaralandı.

Kaza, Kadınhanı ilçe merkezini köy yollarına bağlayan mevkide meydana geldi. Ebubekir Sümmen yönetimindeki 42 ALJ 996 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kazada sürücü Bekir Sümmen olay yerinde yaşamını yitirdi. Araçta yolcu olarak bulunan Kemal Dağ ise ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı yolcu, Kadınhanı Refik Saime Koyuncu Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haberleri