Konya’da pencereden düştü denilen genç cinayete kurban gitmiş

Konya’da arkadaşı ile birlikte evde alkol alırken pencereden düşüp öldüğü öne sürülen Muhammed Fidancı’nın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Fidancı’nın nasıl öldürüldüğünü, İnal’ın annesi sorguda ayrıntılarıyla anlattı.

Konya’da pencereden düştü denilen 28 yaşındaki Muhammed Fidancı’nın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Gencin, evde birlikte alkol aldığı arkadaşı 28 yaşındaki Mustafa İnal tarafından başına demir çubukla vurularak öldürüldüğü tespit edildi. İnal’ın annesi Hacer T. (52) “Oğlum, Muhammed’in kafasına demirle vurdu. Sonra da sürükleyerek pencereden attı” dedi.

PENCEREDEN DÜŞTÜ DENİLMİŞTİ

Konya'da yaşayan Mustafa İnal (28), 15 Temmuz'da 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak, birlikte alkol aldığı arkadaşı Muhammed Fidancı'nın (28) zemin kattaki evlerinin penceresinden düştüğü ihbarında bulundu.

HASTANEDE ÖLDÜ

Sabah’ta yer alan habere göre; ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Fidancı, 25 Temmuz'da hayatını kaybetti. İnal, polise verdiği ifadede de arkadaşının alkolün etkisiyle istifra etmek için pencereden sarktığı sırada dengesini kaybedip aşağıya düştüğünü öne sürdü.

KAFATASINDAKİ PARÇALI KIRIK CİNAYETİ ORTAYA ÇIKARDI

Ancak otopside, Muhammed Fidancı'nın kafatasında parçalı kırık tespit edildi. Yaklaşık 2 metre yükseklikten düşme sonucu böyle bir kırığın olmayacağını bilen ve Fidancı'nın başına sert bir cisimle vurulmuş olabileceğini düşünen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, evde luminol (ortamdan yok edilmek istenen kan izlerini tespit etmek için kullanılan yöntem) incelemesi yapınca, duvarda Fidancı'nın DNA'sına rastladı. Uzman polis, İnal'ın olaydan sonra duvardaki izleri sildiğini belirledi.

MUHAMMED FİDANCI

ANNE KORKUNÇ CİNAYETİ SORGUDA ANLATTI

Gözaltına alınan İnal, cinayeti inkar ederken, evde bulunan annesi Hacer T. (52) "Alkol alırlarken bende içerideki odadaydım. Bağrışma sesleri üzerine yanlarına gittiğimde birbirlerine saldırıyorlardı. Bu sırada oğlum, Muhammed Fidancı'nın kafasına demirle vurdu. Sonra da sürükleyerek pencerenin yanına getirip, aşağıya attı" dedi.

Mustafa İnal, tutuklanırken annesi adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri