Konya’da polisin depremzedeye yaptığını gören gözyaşlarını tutamadı

Tüm Türkiye, depremzede kardeşlerine yardım için seferber olmuş durumda. Konya girişinde karşılanan bir depremzede ile görevli polis arasında yaşananlara tanık olanlar gözyaşlarını tutamadı. Polis memuru deprem mağduru vatandaşa kendi ayakkabısını verdi.

Ne zaman nerede bir yardım çağrısı duysa oraya koşan Konya, şimdi de 7'den 70'e deprem bölgelerine koştu. Kimi enkaz altında bir kişiyi sağ çıkarmak, kimi çadır kurmak, kimi seyyar mutfaklarla sıcak bir yemek sunmak için kardeşlerinin yanında.

Deprem bölgelerinden ayrılarak; araçlarıyla, otobüslerle başka illere hareket eden depremzedeler Konya'nın çevre yollarında karşılama noktalarında karşılanıyor. Kendilerine ikramlar yapılıyor, ihtiyaçları karşılanıp uğurlanıyor.

Meram Müftülüğünde görevli gönüllü imam hatipler, Ereğli yolu polis uygulama noktasında durdurulan depremzedeler ikramlarda bulunuyor. 

POLİS MEMURU DEPREMZEDE VATANDAŞA KENDİ AYAKKABISINI VERDİ

Bugün Konya girişinde karşılanan bir depremzede ile görevli polis arasında yaşananlara tanık olanlar gözyaşlarını tutamadı. Polis memuru, deprem mağduru vatandaşa kendi ayakkabısını verdi. Kahraman polisimizin bu davranışı takdir topladı.

İşte o anlar:

Haber Dairesi (Konya Haber)

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haberleri