Konya’da Selsebil Konserleri sürüyor! Abdullah Kaymak sahne aldı

 Editör
Hazreti Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında etkinlikler sürüyor. Selsebil Konserleri programı kapsamında Afro-Arap Sufi geleneğine özgü ilahileriyle bilinen Abdullah Kaymak sahne aldı.

Afro-Arap Sufi geleneğine özgü ilahileriyle bilinen Abdullah Kaymak, Hazreti Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısıyla, Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonunda düzenlenen "Selsebil Konserleri" programı kapsamında sahne aldı.

Kaymak, yerli ve yabancı misafirlere, Şam, Mısır, Libya, Mısır ve Mağrip müziğinden oluşan çok renkli ve kültürlü ilahi repertuvarıyla Sufi müziğin geleneksel doğasını yansıtan mistik bir kesit sundu.

Selsebil Konserleri halka açık ve ücretsiz olarak icra ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri