Konya’da Survivor rüzgarı esecek

Konya, kapılarını yeni bir etkinliğe daha açıyor. Konya halkının Survivor heyecanını yerinde yaşaması için M1 Konya AVM’ye 8-16 Kasım tarihleri arasında Survivor parkuru kurulacak.

M1 Konya AVM, Survivor heyecanını Konya’ya taşıyor. Konya’nın önde gelen alışveriş ve yaşam merkezlerinden olan AVM, kurulacak olan ‘En Büyük Survivor Parkuru’ ile 8-16 Kasım tarihleri arasında halka kapılarını açacak.

8-50 yaş arası herkesin ücretsiz olarak katılabileceği bu etkinlikte, katılımcıların farklı etaplardan oluşan parkuru tamamlamak için hem fiziksel becerileri hem de dayanıklılıkları test edilecek.

Yarışmalar, her gün 13.00 - 14.30, 15.00 - 16.30 ve 17.00 -18.30 saatleri arasında düzenlenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri