Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), Selçuk Üniversitesi Kampüs Tramvay Hattı'nı kullanan vatandaşları bilgilendirmek amacıyla önemli bir duyuru yayınladı. Yapılan açıklamaya göre, 15 Nisan Salı günü itibariyle tramvay hattında gerçekleştirilecek hat bakım çalışmaları nedeniyle gece seferlerinde değişiklik uygulanacak.
Bu kapsamda, gece saatlerinde Selçuk Üniversitesi Kampüsü ile şehir merkezi (Otogar ve Alaaddin güzergahı) arasındaki ulaşım, tramvay yerine otobüslerle sağlanacak.
YENİ GECE OTOBÜSÜ SEFER SAATLERİ:
Kampüs Çıkış: 01.00 - 03.20 - 05.15 (Otogar İstikameti)
Otogar (Alaaddin İstikameti) Çıkış: 01.15 - 03.35 - 05.30
Alaaddin Çıkış: 01.40 - 04.00 - 06.00 (Otogar İstikameti)
Otogar (Kampüs İstikameti) Çıkış: 02.00 - 04.20 - 06.20
AKOM, hat bakım çalışmaları süresince vatandaşların mağduriyet yaşamaması için otobüs seferlerinin belirtilen saatlerde düzenli olarak yapılacağını bildirdi. Selçuk Üniversitesi Kampüsü ve şehir merkezi arasında gece saatlerinde seyahat edecek yolcuların, ulaşım planlarını bu yeni düzenlemeye göre yapmaları istendi.