Konya'da Necmettin Erbakan Üniversitesi öğrencisi 19 yaşındaki Hene Ebuzeyneb, çalıştığı kafede hayatını kaybetmiş halde bulundu.
Olayla ilgili polis ekipleri tarafından geniş çaplı inceleme başlatılırken, genç kızın ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak.
MESAİ ARKADAŞLARI BULDU
Olay, merkez Meram ilçesi Melikşah Mahallesi'nde bulunan kafeler sokağındaki bir kafede meydana geldi.
İddiaya göre, Necmettin Erbakan Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencisi olan Hene Ebuzeyneb, harçlığını çıkarmak amacıyla bir süre önce kafede çalışmaya başladı.
Bayramda da çalışmak üzere kafeye gelen genç kız, işletmenin depo bölümündeki merdivenlerde mesai arkadaşları tarafından elleri arkaya bağlı şekilde asılı halde bulundu.
EKİPLER HAYATINI KAYBETTİĞİNİ BELİRLEDİ
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde 19 yaşındaki genç kızın hayatını kaybettiği belirlendi.
Polis ekipleri olay yerinde detaylı inceleme yaparken, kafedeki çalışanların da bilgisine başvurdu.
OTOPSİ SONUCU BEKLENİYOR
Genç kızın cenazesi, ölüm nedeninin kesin olarak belirlenebilmesi amacıyla Konya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Soruşturma kapsamında olayın tüm yönleriyle araştırıldığı öğrenilirken, Hene Ebuzeyneb'in kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucunda netlik kazanacak.
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİYDİ
Hayatını kaybeden Hene Ebuzeyneb'in Necmettin Erbakan Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencisi olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.