Konya’da yağış etkili olan yolda TIR ve kamyonet çarpıştı

 Yazı İşleri Müdürü
Sağanak yağışın etkili olduğu Konya’nın Beyşehir ilçesinde kamyonet ile TIR’ın çarpıştığı feci kazada kamyonet sürücüsü Hayrullah Yanar olay yerinde hayatını kaybetti, TIR sürücüsü ve yanındaki yolcu yaralandı.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde kamyınet ile TIR’ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Beyşehir-Antalya kara yolunun Akçabelen Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Hayrullah Yanar idaresindeki 07 AAR 045 plakalı kapalı kasa kamyonet ile Kemal Genç yönetimindeki 68 MZET 003 plakalı TIR, sağanak yağışın etkili olduğu bölgede çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, kamyonet sürücüsü Hayrullah Yanar'ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.

TIR sürücüsü ile yanında yolcu olarak bulunan Kaan Evirgen ise yaralı olarak ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan durumu ağır olan TIR sürücüsü Kemal Genç, Konya'ya sevk edildi.

Haber Dairesi (@haberdairesi)'in paylaştığı bir gönderi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri