Konya'da yeni bir dernek kuruldu, üyeleri bir araya geldi

Konya'nın Kulu ilçesinde Tügik Kulu Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜGİKULU) adında yeni bir dernek kuruldu. Üyeler durum değerlendirmesi ve kaynaşma programında bir araya geldi.

Girişimcileri, teşvik ve kamu kurumları arasında iletişimi kuvvetlendirmek amacıyla Tügik Kulu Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜGİKULU) adında yeni bir dernek kuruldu. Yeni dernek yaptığı etkinlikle üyeleriyle tanışma ve kaynaşma programı düzenledi.

Yapılan programda konuşma yapan TÜGİKULU Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Korkmaz, Kulu'yu Türkiye'nin yükselen yıldız ilçelerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Girişimciliği teşvik etmek, iş dünyası ile kamu kurumları arasında köprü kurmayı amaçladıklarını dile getiren Korkmaz, “İlçemizin iş potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için çeşitli projeler geliştireceğiz. Kulu'daki girişimcilerin bilgi ve deneyimlerini paylaşabilecekleri bir platform oluşturarak, ekonomik potansiyelini ortaya çıkaracak projeler geliştirmeyi ve genç girişimcilere mentorluk sunmak hedeflerimiz arasında. İş dünyası ile kamu kurumları arasında işbirliği sağlayarak ortak projeler geliştireceğiz ve ilçenin sosyal ve kültürel yaşamına katkı sağlayacağız” dedi.

Yapılan programda, fikir alış verişinde bulunan üyelerin Kulu'nun sorunlarını yetkili makamlara taşıyarak çözüm odaklı çalışmalar yapmayı ve yeni iş fikirlerine destek vererek ilçenin geleceğini güvence altına almanın hedeflerinin arasında olduğunu belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri