Konya'nın Beyşehir ilçesinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek bir öğrenciye polis ekipleri zamanla yarışarak yardımcı oldu.
Ali Akkanat Turizm Fakültesi önüne saat 09.49’da gelen öğrenci, sınava girmek için gerekli olan kimliğinin yanında olmadığını, yalnızca ehliyetinin bulunduğunu belirterek yardım istedi.
Durum üzerine harekete geçen Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, öğrenciyi vakit kaybetmeden motosikletle nüfus müdürlüğüne götürdü. Burada öğrenci adına geçici kimlik belgesi çıkarıldı.
İşlemlerin tamamlanmasının ardından yeniden sınav merkezine ulaştırılan öğrenci, saat 09.59’da sınav binasına giriş yaparak kapılar kapanmadan YKS’ye yetişti.
Polis ekiplerinin hızlı ve koordineli çalışması sayesinde öğrencinin sınava katılması sağlanırken, yaşanan olay çevredeki vatandaşların da takdirini topladı.