Konya’da YRP’li başkana tepki, beklenmedik isimden geldi

Konya Çumra’da belediye tarafından Tarım ve Hayvancılık Bayramı adı altında düzenlenecek konserlere ilçe halkından sonra bir isimden daha tepki geldi.

Konya’nın Çumra ilçesinde Yeniden Refah Partili belediye, ilçe tarihinde görülmemiş bir skandala imza attı.

Çatalhöyük Tarım ve Hayvancılık Bayramı adı altında düzenlenen konserlere gelecek isimleri gören ilçe halkı tepkisini dile getirdi.

“Yeniden Refah Partisi’nin yeni açılımı olarak düzenlenen konser tam bir çıplaklar geçidine dönüştü” diyen ilçe halkı, Filistin’de 50 bine yaklaşan şehidin kanı kurumamışken, 16 bin bebek ve çocuk katledilmişken, Çumra halkı olarak belediyenin bu etkinliğindeki içeriğe tepkisiz kalamayacaklarını belirtti.

Vatandaşlar, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’a da seslendi, “Hani siz şehitlere üzülüyordunuz, hani imanlı şuurlu gençlik diyorsunuz. Hepsi yalanmış. Utanmalısınız” dedi.

YRP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI: BU KONSERİN İŞİ NE BAŞKANIM

Yeniden Refah Partili Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın’da bir tepki de kendi partisinin yönetminden geldi. Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı ve MKYK Üyesi Melih Güner, “Bizim konserle, festivalle işimiz yok. Tarım ve hayvancılığın da şarkıyla, türküyle işi yok. Milli Görüş’ün kalesi Konya Ovası’nda bu konserin işi ne Başkanım ?

Rantçı belediyecilik yok dedik.

Örgütçü belediyecilik yok dedik.

Heykelci belediyecilik yok dedik.

Ahlaklı belediyecilik var dedik.

Çumra Belediyesi halkın sesine ve vicdanına kulak vermeli, Gazze’de katliam devam ederken, acımız içimizi dağlarken “halk konseri” adı altındaki bu etkinliği iptal etmelidir.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri