Konya'da zincirleme kaza! Motokurye Muhammet Yasin Su hayatını kaybetti

Konya'da iki otomobilin çarpışması sonucu savrulan araç, karşı yönden gelen motokuryeye çarptı. 22 yaşındaki Muhammet Yasin Su, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Genç kuryenin mesleğe bir gün önce yeniden başladığı öğrenildi.

Konya’da bayram günü yaşanan trafik kazası, genç bir hayatın son bulmasına neden oldu. Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi'nde meydana gelen kazada, iki otomobilin çarpışması sonucu savrulan araç, karşı şeritten gelen motosiklete çarptı.

Edinilen bilgiye göre, Y.T. (22) idaresindeki 34 RH 5474 plakalı otomobil ile henüz sürücüsü belirlenemeyen 34 DMN 976 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı.

Şiddetli çarpışmanın etkisiyle savrulan 34 RH 5474 plakalı otomobil, o sırada karşı yönden gelen Muhammet Yasin Su’nun (22) kullandığı 34 DSS 776 plakalı motosiklete çarptı.

Kazada motokurye Muhammet Yasin Su ve otomobil sürücüsü Y.T. yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Ancak motokurye Su, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Acı olayın ardından yapılan incelemelerde Muhammet Yasin Su’nun motokuryelik mesleğine bir süre ara verdiği ve sadece bir gün önce yeniden başladığı öğrenildi. Gencin vefatı, ailesi ve meslektaşları arasında büyük üzüntüye neden oldu.

Kazayla ilgili polis ekiplerinin soruşturması sürüyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Konya’da motokuryenin ölümüne neden olan sürücü hakkında ilk karar
Konya’da zincirleme kazada ölen motokurye toprağa verildi
Konya'da motokuryenin can verdiği kaza anı görüntüleri ortaya çıktı

Konya Haberleri