Konya’daki bıçaklı saldırgan ve yaralı polisimiz hakkında yeni gelişme

Konya’da sağlık görevlilerine yardım etmek için gittiği evde Emre Köroğlu’nun bıçaklı saldırısına uğrayan polis memuru Mustafa Topuz'dan sevindiren haber geldi. Topuz’un sağlık durumu iyiye gidiyor. Zanlı Emre Köroğlu ise entübe edildi.

Konya'da polise bıçaklı saldırı olayında 2 yeni gelişme yaşandı. İlki; bıçaklı saldırıya uğrayan polis memuru Mustafa Topuz'un dün gerçekleşen ameliyatı başarılı geçti ve durumu iyiye gidiyor.

Diğer gelişme ise saldırgan Emre Köroğlu (29) ile ilgili. Polis memurunu 7 yerinden bıçaklayan ve silahla vurularak etkisiz hale getirilen Köroğlu, Konya Şehir Hastanesinde entübe edildi.

KONYA POLİSİ ALARMA GEÇTİ

Olay, dün sabah saatlerinde Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi Bayramoğlu Sokak'ta meydana gelmişti.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne evde birinin sinir krizi geçirdiği ihbarı üzerine adrese polis eşliğinde sağlık ekipleri sevk edildi. N.K.'nin evine giden ekipler, kapının açılması için beklerken fenalık geçirdiği öne sürülen Emre Köroğlu (29) elinde bıçakla aniden çıktı ve görevlilere saldırdı.

Saldırıda 3 yıllık polis memuru olan bekar Mustafa Topuz sırtından 7 bıçak darbesiyle yaralandı.

MESLEKTAŞIYLA BİRLİKTE SALDIRGANI ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Topuz ile ekip arkadaşı polis memuru, tabancalarını çekip saldırganı vurarak etkisiz hale getirdi. Yaralı polis Topuz, ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, saldırgan ise Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralanan Polis Memuru Mustafa Topuz

OLAY ANI KAMERADA

Yaşananlar, olayın meydana geldiği evin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

ZANLI ENTÜBE EDİLDİ, POLİSİN DURUMU İYİYE GİDİYOR

Ameliyat edilen polis memuru Mehmet Topuz'un sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Saldırgan Emre Köroğlu'nun ise entübe edildiği belirtildi.

Emre Köroğlu

33 SUÇ KAYDI VAR, 2 KEZ TUTUKLANMIŞ

Saldırgan Emre Köroğlu'nun, 'Oto hırsızlığı', 'Yaralama', 'Uyuşturucu kullanmak', 'Yağma' gibi suçlardan 33 kaydının olduğu, 2 kez tutuklandığı ve bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildiği belirlendi. Son 9 ayda karıştığı 2’si ‘gasp’ olmak üzere 10 suça karıştığı ve gözaltına alınıp serbest bırakıldığı bildirildi.

Öte yandan polis memuru Mustafa Topuz'un Erzincanlı olduğu, ailesinin haberi alır almaz yola çıkıp Konya’ya geldikleri öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konya’da polisi 7 bıçak darbesiyle yaralayan şüpheli kendini böyle savundu
Konya’da polisimizi defalarca bıçaklayan şüpheli hakkında ilk karar
Cezaevi firarisi polise silah çekti! Suç makinesi çıktı

Konya Haberleri