Konya'daki sanayi sitesinde patlama yaşandı

 Yazı İşleri Müdürü
Son Dakika Haberi! Konya'nın Karatay ilçesindeki bir sanayi sitesinde yer alan Meram Un Fabrikasında doğalgaz patlaması yaşandığı ihbarıyla adrese çok sayıda ekip sevk edildi. İlk belirlemelere göre olayda bir kişi hafif şekilde yaralandı.

Konya'nın merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi 10438 Sokak'ta bulunan Meram Un Fabrikasında doğalgazdan kaynaklandığı değerlendirilen patlama meydana geldi.

Adrese çok sayıda ekip sevk edildi. İlk belirlemelere göre olayda 1 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği kişinin olayın şokuyla fenalık geçirdiği, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İtfaiye ve doğalgaz firması ekipleri de patlama yaşanan alanda inceleme yaptı.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

Son Dakika ve Güncel haberler WhatsApp aracılığıyla size anında ücretsiz olarak ulaştırılıyor...

WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri