Konya’daki sanayide cuma vakti korkutan yangın

 Muhabir
Konya’nın Selçuklu ilçesindeki Eski Sanayi’de bir kaporta dükkanında çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Alevler güçlükle kontrol altına alınırken iş yerinde büyük hasar oluştu.

Konya’nın Selçuklu ilçesi Fatih Mahallesi’nde bulunan Eski Sanayi bölgesinde, cuma vaktinde bir kaporta dükkanında yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa sürede iş yerinin tamamını sardı.

Alevleri fark eden çevredekilerin ihbarı üzerine adrese çok sayıda itfaiye ve polis ekibi yönlendirildi. Polis ekipleri bölgeye şerit çekerek güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri yoğun çaba harcayarak alevlere müdahale etti.

ALEVLER GÜÇLÜKLE KONTROL ALTINA ALINDI

Yangın, kısa sürede büyümesi nedeniyle söndürme çalışmalarını zorlaştırdı. Ekiplerin yaklaşık yarım saat süren müdahalesi sonucu alevler kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü.

İŞ YERİ BÜYÜK HASAR GÖRDÜ

Kaporta dükkanında büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri