Konya’dan Next Teknofest’e tam destek

 Muhabir
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye’nin en büyük teknoloji ve inovasyon etkinliği olan Teknofest’in yeni formatı Next TEKNOFEST Sosyal hakkında önemli bir paylaşımda bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Gençliğin enerjisini, milli teknoloji hamlemizin gücüyle birleştiren TEKNOFEST, her alanda ülkemizin yarınlarına ışık tutuyor. Next TEKNOFEST Sosyal’de biz de varız!” ifadelerine yer verdi.

Altay’ın bu davranışı, Konya’nın teknolojiye, gençliğe ve milli kalkınma hamlesine verdiği önemin bir göstergesi olarak yorumlandı.

NEXT TEKNOFEST SOSYAL NEDİR?

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi iş birliğiyle düzenlenen Next TEKNOFEST, klasik TEKNOFEST etkinliklerinden farklı olarak dijital platformlarda ve sosyal medya temelli bir içerik stratejisiyle yürütülüyor.

Bu yeni formatla; gençlerin sosyal medya üzerinden bilim ve teknolojiyle ilgili projeleri tanıtmaları teşvik ediliyor, fikir geliştirme, etki oluşturma ve dijital dünyada toplumsal fayda yaratma hedefleniyor, “Sosyal fayda için teknoloji” teması öne çıkıyor.

Konya da bu yenilikçi sosyal teknoloji platformunda yer alarak, hem gençlerin dijital becerilerinin gelişmesine destek veriyor hem de yerel yönetimlerin teknoloji vizyonunu güçlendiriyor.

KONYA'NIN GENÇLERİNE TEKNOLOJİ ALANINDA BÜYÜK DESTEK

Başkan Uğur İbrahim Altay liderliğinde Konya Büyükşehir Belediyesi, TEKNOFEST’e katılımların yanı sıra Bilim Merkezi, Bilim Tırı, Kodlama Atölyeleri ve çeşitli teknoloji yarışmalarıyla Konya’daki gençlerin bilim ve teknolojiyle iç içe büyümesini sağlıyor.

HABER DAİRESİ DE YERİNİ ALDI

Bu arada Haber Dairesi de Next TEKNOFEST Sosyal’de yerini aldı.

Takip etmek içi TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri