Konyalı kadınlar kar üstünde terapi yürüyüşü yaptı

 Muhabir
Konya'nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen etkinlikte, Beyşehir Kültür, Turizm ve Doğa Derneği tarafından kadınlara özel terapi kar yürüyüşü gerçekleştirildi.

Beyşehir Kültür, Turizm ve Doğa Derneği düzenlediği doğa yürüyüşü etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

Dernek bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Treeking Doğa Yürüyüşü Grubu tarafından kadınlara özel terapi kar yürüyüşü düzenlendi. Etkinlik kapsamında Konyalı hanımlar Beyşehir’de buluştu.

Katılımcılar, diyetisyen Cansu Dölek ve ekibi ile birlikte Anamas Dağı’nın Muslu yaylasında kar örtüsü üzerinde düzenlenen doğa yürüyüşünde bir araya geldi.

9 kilometrelik parkuru başarı ile tamamlayan hanımlar, doğal güzellikleri ile ünlü bölgede orman korusu içerisinde yeşil örtü ile kar örtüsünün keyfini de çıkardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri