Konya Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal, meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle muhtarlarıyla birlikte Hotamış ve İslik mahallelerinde yapımı devam eden TOKİ konut projelerini yerinde inceledi. Başkan Önal, teknik ekipten projelerin detayları hakkında bilgi aldı.
PROJELER ŞEHİRCİLİK VİZYONUNA KATKI SAĞLAYACAK
Başkan Önal, projelerin Karapınar’ın şehircilik vizyonunu güçlendireceğini ifade ederek, vatandaşların modern ve güvenli konutlara kavuşacağını belirtti.
Önal, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Vatandaşlarımızı modern, güvenli ve yaşanabilir konutlara kavuşturmak amacıyla hayata geçirilen bu projeler, Karapınar’ımızın ve mahallelerimizin şehircilik vizyonuna değerli katkılar sunacaktır.
Projeye verdikleri desteklerden dolayı başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum olmak üzere tüm emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. Karapınar’ımız büyüyor, güzelleşiyor. Birlikte başarıyor, birlikte yükseliyoruz.”
MODERN VE SOSYAL DONATI ALANLARIYLA TAMAMLANACAK
Karapınar Belediyesi, ilçenin yaşam standartlarını artırmaya yönelik projelerini kararlılıkla sürdürüyor. Hotamış ve İslik mahallelerinde yürütülen TOKİ konut projelerinin planlanan takvim doğrultusunda ilerlediği bildirildi. Çalışmalar tamamlandığında bölge sakinleri, sosyal donatı alanlarıyla desteklenmiş modern yaşam alanlarına kavuşmuş olacak.
Öte yandan 500 bin sosyal konut projesi kapsamında Konya Karapınar'da 300 yeni konut daha kazandırılacak.