Konya'nın Geleneksel Sünnet Şöleni gün sayıyor

 Editör
Akşehir Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni, 10 Ağustos Pazar günü Hıdırlık’ta coşkuyla gerçekleşecek. Sünnet olan çocuklar, aileleri ve tüm vatandaşlar bir araya gelip, oyunlar ve sürprizlerle dolu keyifli bir gün yaşayacak.

Akşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni, bu yıl da coşkuyla gerçekleştirilecek. 10 Ağustos Pazar günü saat 15.30’da Hıdırlık’ta yapılacak olan etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.

Akşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek şölende, sünnet olan çocuklar ve aileleriyle birlikte tüm katılımcılar için çeşitli ikramlar sunulacak. Etkinlik boyunca çocukların bu özel gününe renk katacak gösteriler, oyunlar ve sürpriz aktiviteler de yer alacak. Akşehir Belediyesi, toplumun dayanışma ve paylaşma kültürünü güçlendirmeyi amaçlayan organizasyonla hem çocukların hem de ailelerin mutlu bir gün geçirmesini hedefliyor.

Başkan Dr. Ahmet Nuri Köksal, yaptığı davette “Tüm hemşehrilerimizi bu anlamlı günde bir arada olmaya, çocuklarımızın mutluluğunu paylaşmaya bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Geleneksel hale gelen bu şölen, Akşehir’in sosyal hayatına renk katarken aynı zamanda dayanışma ve birlik mesajı da veriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri