Konya’nın ölüm yolu oldu! Çözüm bekleniyor

 Yazı İşleri Müdürü
Beyşehir–Antalya kara yolunda son 24 saatte meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı. Tek şeritli bölümlerde artan kazalar ekipleri alarma geçirdi. Vatandaşlar yola acilen el atılmasını istiyor.

Bölünmüş yol olmayı bekleyen Beyşehir–Antalya kara yolunda son günlerde trafik kazalarında belirgin bir artış yaşanıyor. Özellikle Beyşehir ve Derebucak ilçeleri arasındaki tek şeritli bölümlerde kazalara her gün yenileri ekleniyor.

Son 24 saat içinde güzergahta meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi, 16 kişi de yaralandı. Akşam saatlerinde yaşanan iki ayrı kazada toplam 6 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazaların yoğunlaştığı bu dönemde sağlık, itfaiye ve kolluk kuvvetleri olağanüstü bir çaba harcıyor. Ekipler, art arda gelen ihbarlara yetişebilmek için gece gündüz demeden çalışıyor.

Vatandaşlar, söz konusu yolun bölünmüş hale getirilmesinin hem trafik güvenliği hem de can kayıplarını önlemek açısından büyük önem taşıdığını vurguluyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Konya’da birçok eve ateş düşüren yol için tarih verildi
Konya'nın ölüm yolunda duble yol çalışmaları başlıyor
Konya’da yoldan çıkan araçtaki 2 kişi öldü

Konya Haberleri