Konya’nın ünlü piknik alanında orman yangını çıktı

 Editör
Konya’nın Kadınhanı ilçesi Kestel Mesire Alanı’nda çıkan orman yangını ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Belediye Başkanı Karaca, soğutma çalışmalarının titizlikle sürdüğünü açıkladı.

Konya’nın Kadınhanı ilçesi Kestel Mesire Alanı’nda çıkan orman yangını, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı.

Yangına Konya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, Kadınhanı ve Ilgın itfaiye ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğü ve gönüllü vatandaşlar müdahale etti.

Kadınhanı Belediye Başkanı İrfan Karaca, yangınla ilgili yaptığı açıklamada, “Kestel Mesire Alanımız Üzeri Bilecik Mevkii’nde meydana gelen yangın; Orman İşletme Müdürlüğümüz, Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyemiz, Kadınhanı Belediyesi ekiplerimiz, Kadınhanı ve Ilgın İtfaiye Amirliklerimiz ile kıymetli hemşehrilerimizin yoğun gayretleri sayesinde kontrol altına alınmıştır. Soğutma çalışmaları titizlikle devam etmektedir. Bu süreçte büyük bir özveriyle görev yapan tüm ekiplerimize ve destek veren vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim ilçemizi ve ülkemizi her türlü afetten ve felaketten muhafaza eylesin” dedi.

Haber Dairesi (@haberdairesi)'in paylaştığı bir gönderi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konya’da çocukların yaktığı ateş az kalsın ormanı kül ediyordu

Konya Haberleri