Konya’nın yaylalarında bugün kış manzarası ortaya çıktı

 Muhabir
Konya’nın Bozkır ilçesine bağlı Sorkun ve Dikilitaş yaylası bölgesinde etkili olan dolu yağışı bölgeyi beyaza bürüdü. Görüntülerde ortaya çıkan manzara adeta kar yağışını andırdı.

Konya’da günlerdir beklenen kuvvetli yağışların ardından korkulan oldu. Özellikle yoğun yağış alan Bozkır ilçesine bağlı Sorkun ve Dikilitaş yaylası bölgesinde dolu yağışı etkili oldu.

YAYLALAR BEYAZA BÜRÜNDÜ

Bölgede etkili olan dolu yağışı sonrası yaylalarda ortaya çıkan görüntüler dikkat çekti. Yere düşen dolu taneleri nedeniyle çevre kısa sürede beyaza büründü. Ortaya çıkan görüntüler ise mayıs ayının sonunda adeta kış manzarasını aratmadı.

VATANDAŞLAR ŞAŞKINLIK YAŞADI

Yaklaşık 100 kilogram yağış alan bölgede etkili olan dolu yağışı vatandaşları da tedirgin etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konya Hadim’de dolu ve sağanak etkili oldu
Konya’da bir ilçeye ceviz büyüklüğünde dolu yağdı

Konya Haberleri