Konyaspor taraftarından gündem olan ayrılık paylaşımı

Konyaspor’da Ali Çamdalı teknik direktörlük görevine getirildi, yeni sezon için kadro planlaması başladı. Birçok futbolcu ile yollar ayrıldı. Peş peşe gelen ayrılık haberleri sonrası Konyasporlu taraftarın yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu.

Konyaspor’da bugün ayrılık haberleri peş peşe geldi, şu ana kadar 9 futbolcu ile yollar ayrıldı. Açıklamaların ardından Konyasporlu taraftar Nihat Nadas’ın yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu. Nadas, “Beni de göndermişler” dedi.

AYRILIK HABERLERİ PEŞ PEŞE AÇIKLANDI

Geçtiğimiz sezon kötü günler geçiren Konyaspor, teknik direktörlük görevine Ali Çamdalı’yı getirdi, 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

YENİ SEZON İÇİN KADRO PLANLAMASI BAŞLADI

Çamdalı’nın göreve getirilmesinin ardından yeni sezon için kadro planlaması da yapılmaya başlandı. Bugün, Yeşil-Beyazlı ekipte hareketli dakikalar yaşandı, 9 futbolcu ile yollar ayrıldı.

Konyaspor, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ahmet Oğuz, Alexandru Cicâldău, Valon Ethemi, Teenage Hadebe, Soner Dikmen, Muhammet Demir, Kahraman Demirtaş, Cebrail Karataş, Anderson Niangbo’ya teşekkür edildi.

KONYASPORLU TARAFTARIN PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU

Eşiyle yaptığı WhatsApp konuşması sonrası sosyal medyada gündem olan Konyaspor taraftarı Nihat Nadas, bu kez ayrılık haberlerine ilişkin yeni bir paylaşım yaptı. Nadas, “Beni de göndermişler” dedi.

EKMEK ALMAYA DİYE ÇIKIP KONYASPOR MAÇINA GİTMİŞTİ

Nihat Nadas, Konyaspor’un Kayseri deplasmanına gitme serüveni de sosyal medyada çok konuşulmuştu.

“Evden ekmek almaya gidiyorum” diye çıkan Nadas, Kayserispor maçına gitmiş, eşi ile Whatsapp konuşmaları sosyal medyada trend olmuştu.

İşte o konuşmalar:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konyaspor, Yunus Mallı kararını verdi
Konyaspor’da yaprak dökümü, golcü futbolcu da ayrıldı
Konyaspor’da kaptan da gemiyi terk etti

Konya Haberleri