Meteoroloji verilerine göre Konya genelinde soğuk ve yağışlı hava dalgası etkisini artırıyor.
Özellikle hafta ortasında kar yağışı ve gece sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesi bekleniyor.
ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR
25 Şubat Çarşamba günü en düşük sıcaklık 2, en yüksek sıcaklık 11 derece olarak tahmin edilirken gün içerisinde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.
26 Şubat Perşembe günü ise hava daha da soğuyor. Sıcaklık en düşük -1, en yüksek 3 derece olacak. Kent genelinde kar yağışının etkisini artırması bekleniyor.
SICAKLIKLAR EKSİYE DÜŞÜYOR
27 Şubat Cuma günü en düşük sıcaklık -2 dereceye kadar gerileyecek. Gün içinde en yüksek sıcaklık 1 derece olacak. Yağış beklenmezken soğuk hava etkisini sürdürecek.
28 Şubat Cumartesi günü ise gece sıcaklığı -3 dereceye kadar düşecek. Gündüz 4 dereceye kadar yükselmesi beklenen hava sıcaklığıyla birlikte parçalı bulutlu bir gökyüzü hakim olacak.
1 Mart Pazar günü en düşük sıcaklık -1, en yüksek sıcaklık 4 derece olacak. Yağış beklenmezken parçalı bulutlu ve yer yer güneşli bir hava öngörülüyor.