Mahsur kalanları ağırlayan Özkaymak Turizm deprem bölgesine de yardıma koştu

Konya Otogarında mahsur kalanları ağırlayan Özkaymak Turizm, otelinin kapılarını depremzedelere açtı, valilik emrine 10 otobüs verdi ve yardım tırlarını da bölgeye gönderdi.

10 ilimizde yıkıma yol açan deprem sonrası Türkiye seferber oldu.

Birçok deprem bölgesine ulaşım geçici olarak kapatılırken, şehirlerarası otobüs terminallerinde de yolcular mahsur kaldı.

Barınma ihtiyaçlarının yanı sıra gıda ihtiyaçlarının da ortaya çıktığı çıktığı bu süreçte Konya otogarında mahsur kalan yolculara Özkaymak Turizm 3 öğün yemek ikram etti.

Diğer yandan bölgeden Konya’ya sevk olan depremzede ve ailelerine Özkaymak Otelin kaplılarını açan şirket yetkilileri, oluşturulan kriz masası ile entegreli çalışarak depremzede yakınlarının barınma ihtiyaçlarını karşılıyor. Konya’dan gönüllü olarak deprem bölgesine gitmek isteyen vatandaşlar için de yine valilik bünyesine 10 adet şehirlerarası yolcu otobüsü tahsis edildi.

Deprem felaketinde evlerini kaybeden birçok ailenin gıda ihtiyaçları için de Özkaymak Şirketi öncülüğünde hazırlanan yardım tırları dualar eşliğinde yola çıktı. Özkaymak yetkilileri deprem bölgesine yardımların devam edeceğini kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri