Meram Belediyespor Kulübü Spor Ödülleri Töreni I CANLI

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen Meram Belediyespor Kulübü Spor Ödülleri Töreni gerçekleştirildi. Başarılı sporculara ödülleri, Tantavi Kültür Merkezinde verildi.

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen Meram Belediyespor Kulübü Spor Ödülleri Töreni bugün gerçekleştirildi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, "Meram'ın bir özelliği daha var artık. Meram, artık spor ve sporcunun da kenti. 3 yılda başarılarıyla takdiri hak ediyorlar." dedi. 

Başkan Kavuş'un konuşmasından öne çıkanlar şöyle: 

"Spor yatırımlarını da fazlasıyla önemsedik. Çocuklarımıza ve gençlerimize tabir yerindeyse spor aşısı yaptık. Okçuluk Turnuvası, Cumhuriyet Koşusu gibi çalışmalar bu gayretlerimizin bir sonucudur. Geldiğimiz noktada şunu rahatsızla söyleyebilirim. Artık sporun kalbi Meram'da atıyor."  

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ise, Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyelerine spora katkılarından dolayı teşekkür etti. Özgökçen, Konyaspor'un hedefini de açıkladı, "Ligi ikinci sırada bitirip, şehrimizde şampiyonlar ligi müziğini çaldırmak istiyoruz. Şehir desteği veriyor, daha da fazlasını verecektir." diye konuştu.  

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin de törendeki konuşmasında spora destek veren ve sporcuları ödüllendiren Meram Belediyesine teşekkür etti. 

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Konyaspor'un genç futbolcusu Ahmet Çalık'ı rahmetle andı. Angı, ödül alan genç sporcuları başarılarından dolayı kutladı.

Meram Kaymakamı Ali Murat Kayhan, kısa süre önce Meram’a görev yapmaya başladığını, spora verilen önemi Anadolu insanları adına gururla takip ettiklerini dile getirdi. Kayhan, "Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan'ın Konyalı olması da şehrimiz adına büyük şans." dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, “Gençlerimize imkan vermek ve onları sporla buluşturmak için çaba harcıyoruz. Meram Belediyemiz uluslararası alanda başarılı sporcular yetiştirerek bizleri gururlandırıyor. Sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum. Konya’da yapılacak İslami Dayanışma Oyunları da şehrimize büyük değer katacak. Bize desteklerini esirgemeyen Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’a teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Son olarak kürsüye Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan, bu tür ödül törenlerinin teşvik edici olma açısından sporcuların hayatında büyük önem taşıdığını dile getirdi. İslami Dayanışma Oyunlarının Konya için taşıdığı öneme de dikkat çeken Baykan, şehirde spora katkıda bulunan herkese teşekkür etti. 

Konuşmaların ardından sporculara ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri