Narkotik polisi, Konya’nın bir ilçesini kıskaca aldı

2025 yılında Çumra İlçe Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadelede önemli adımlar attı; 32 şüpheliye işlem yapılırken 5 kişi tutuklandı. Operasyonlar artarak devam edecek.

Konya’nın Çumra ilçesinde, 2025 yılı boyunca uyuşturucu ile mücadele çalışmaları dikkat çeken sonuçlar verdi. Çumra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılın ilk dört ayında 6 farklı olayda 8 şüpheliyi “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak” suçundan (TCK 191) işlem yaptı. Aynı dönemde, 1 olayda 1 şüpheliye “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” (TCK 188) kapsamında işlem yapıldı ve bu kişi tutuklandı.

SON DÖRT AYDA TUTUKLAMALAR ARTTI

Son dört ayda ise 14 olayda 24 şüpheli TCK 191’den işlem görürken, 5 olayda 5 şüpheli TCK 188’den işlem gördü ve bunlardan 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Böylece 2025 yılı toplamında, 20 olayda 32 şüpheli TCK 191’den, 6 olayda 6 şüpheli TCK 188’den işlem gördü; toplamda 5 kişi tutuklandı.

EMNİYETTEN VATANDAŞLARA UYUŞTURUCU İHBARI ÇAĞRISI

Emniyet yetkilileri, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile iş birliği içinde yürütülen operasyonların artarak devam edeceğini bildirdi. Yetkililer, vatandaşların da şüpheli durumları ihbar ederek mücadeleye destek olmalarını istedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haberleri