Nisan ayında kar, Konya’nın yaylalarını beyaza bürüdü

 Editör
Konya’da Nisan ayında etkili olan kar yağışı, Dedemli Yağlıpınar Yaylası’nı beyaza bürüdü. Bahar beklenirken gelen sürpriz yağış, bölgede kış manzaralarını yeniden ortaya çıkardı.

Konya’da bahar mevsiminin etkisini göstermesi beklenirken, Nisan ayında yağan kar yüksek kesimlerde etkili oldu. Özellikle yaylalarda oluşan beyaz örtü, kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.

YAYLALAR BEYAZA BÜRÜNDÜ

Dedemli Mahallesi Yağlıpınar Yaylası’nda etkili olan kar yağışı, bölgeyi kısa sürede beyaza kapladı. Yerleşim alanları ve çevredeki doğal yapılar karla birlikte farklı bir görünüme kavuştu.

KARTPOSTALLIK MANZARALAR OLUŞTU

Bölgeden yansıyan görüntülerde, cami ve evlerin karla kaplandığı, yaylada adeta kış atmosferinin yeniden yaşandığı görüldü.

BÖLGE SAKİNLERİ ŞAŞKIN AMA MEMNUN

Nisan ayında gelen sürpriz kar yağışı, bölge sakinleri tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Ancak ortaya çıkan manzara, doğa severler için görsel bir şölen oluşturdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri