Parkur Konya, gençleri iş sahibi yapıyor

Konya’da gençleri hayallerine kavuşturan ve iş sahibi yapan hizmet büyük bir açığı kapatıyor. Özel yetenek sınavlarına girmek isteyen öğrenciler için açılan Parkur Konya’nın başarı oranını yüzde 94’ü buldu.

Parkur Konya nedir, nasıl kayıt yapılır, Parkur Konya ücretli mi? Gençleri iş sahibi yapan hizmet bugünlerde yine ayrıntıları en çok merak edilenler arasında. İşte Parkur Konya’ya dair tüm merak edilenler.

PARKUR KONYA NEDİR?

Konya Büyükşehir Belediyesi, geleceğin sporcularını, polislerini, bekçilerini ve askerlerini yetiştirmek amacıyla özel bir proje başlattı. Parkur Konya adını taşıyan bu projede, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO), Spor Lisesi, polislik, bekçilik ve askeri okullara girmeyi hedefleyen öğrenciler için özel yetenek sınavlarına hazırlık kursları düzenleniyor.

Parkur Konya’nın temel amacı, gençleri bu alanlardaki sınavlara en iyi şekilde hazırlayarak başarılarına katkı sağlamak. Bu kapsamda düzenlenen Parkur Konya periyodik deneme sınavları, öğrencilere gerçek sınav atmosferini yaşama ve kendi performanslarını değerlendirme fırsatı sunuyor.

KİLO ŞARTINI SAĞLAYAMAYANLARA ÖZEL ÇALIŞMA

Yetenek sınavları için gereken kilo şartını sağlayamayan gençler için özel bir hizmet de veriliyor. Parkur Konya, bu öğrencilere kişiye özel diyetisyen hizmetleriyle destek sağlayarak, fiziksel hazırlıklarını en üst düzeye çıkartıyor.

BAŞARI ORANI YÜZDE 94

Bugüne kadar 8 bine yakın kişinin kayıt yaptırdığı Parkur Konya’nın sınav parkurlarındaki başarı oranı yüzde 94’e kadar ulaştı. 2024 yılının ilk yarısında Polis Meslek Eğitim Merkezleri’nde (POMEM) 450, Spor Lisesi’nde 85 kişi yeterlilik sınavlarında başarı gösterdi.

PARKUR KONYA NEREDE?

Parkur Konya genel kuvvet, koordinasyon ve reaksiyon antrenmanlarının yapıldığı eğitim programları, Konya merkezde Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu ve Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulu’nda ilçelerde de; Ereğli, Akşehir, Beyşehir, Seydişehir, Kulu, Cihanbeyli, Çumra’da kız-erkek ayrı gruplarla uzman eğitmenler tarafından gerçekleştiriliyor.

PARKUR KONYA KAYIT ÜCRETİ

Gençleri hayallerindeki mesleğe büyük ölçüde yaklaştıran Parkur Konya ücretleri şu şekilde:

Günlük 75 TL, 2 günlük 150 TL, 3 günlük 225 TL, aylık 300 TL ve 3 aylık 750 TL.

PARKUR KONYA KAYDI İÇİN TIKLAYIN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri