Yer Konya! İtfaiye ev sahibine, mahalleli itfaiyeye yardıma koştu

 Yazı İşleri Müdürü
Konya’nın Meram ilçesinde bir evde çıkan yangın paniğe neden oldu. Kısa sürede büyüyen alevler evi sardı, dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı. Mahalle sakinleri itfaiyeye su ve ayranla destek verdi.

Konya’nın merkez Meram ilçesine bağlı Yaylapınar Mahallesi'nde bir evde sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede evin büyük bir kısmını sararken, çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Yangını gören mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye erleri yoğun duman ve yüksek sıcaklık altında yangına müdahale etti.

MAHALLE HALKI İTFAİYECİLERE AYRAN VE SU TAŞIDI

Kavurucu sıcak ve yoğun dumana rağmen yangını söndürmek için büyük çaba gösteren itfaiye erlerine, mahalleli destek oldu. Bazı vatandaşların ekipler için su ve ayran taşıdığı görüldü. Yangın ekiplerin çalışması sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangında bir kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Evde ise büyük çaplı maddi hasar oluştu.

Yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri