Aliya İzetbegoviç Kültür Sanat ve Eğitim Derneği (AKSED) Başkanı İbrahim Günay, Haber Dairesi’ni ziyaret etti. Günay, Haber Dairesi Başkanı ve Yazı İşleri Müdürü Ahmet Akbıyık ile bir süre görüşerek, derneğin yürüttüğü kültürel, sanatsal ve eğitsel çalışmalar hakkında bilgi paylaştı.
Ziyarette, AKSED’in faaliyetlerinin kamuoyuna doğru ve etkili şekilde duyurulmasına yönelik medya çalışmalarının önemi ele alındı. Başkan Günay, Haber Dairesi’nin bu noktadaki katkılarına teşekkür ederek, “Dernek olarak yaptığımız çalışmaların geniş kitlelere ulaşmasında Haber Dairesi’nin desteğini önemsiyoruz. Toplumsal fayda üreten faaliyetlerin görünür kılınması açısından önemli bir görev üstleniyorsunuz” dedi.
Haber Dairesi Başkanı ve Yazı İşleri Müdürü Ahmet Akbıyık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kültür, sanat ve eğitim alanında yapılan her çalışmayı kamuoyuna aktarmayı sorumluluk olarak görüyoruz. AKSED’in yürüttüğü faaliyetleri yakından takip ediyor, bu tür çalışmalara katkı sunmaktan memnuniyet duyuyoruz” ifadelerini kullandı.
ZİYARETTE TUNÇEL DE YER ALDI
Gerçekleşen ziyarette Kaya Camii İmam Hatibi Ahmet Tunçel de hazır bulundu. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.