Selçuklu’da kan seferberliği! Başkan da bağışta bulundu

Selçuklu Belediyesi hizmet binasında Kızılay tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına personel ve vatandaşlar ilgi gösterdi. Başkan Ahmet Pekyatırmacı da kan bağışında bulunarak Konyalılara gönüllü bağış çağrısı yaptı.

Selçuklu Belediyesi, toplumsal dayanışmayı artırmaya yönelik çalışmalara destek vermeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Kızılay Mobil Kan Merkezi, Selçuklu Belediyesi hizmet binasında kan bağışı kampanyası gerçekleştirdi.

Belediye personeli ve vatandaşların ilgi gösterdiği kampanyaya Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da katılarak kan bağışında bulundu.

TOPLANAN KANLAR HASTALARA ULAŞTIRILIYOR

Belediye hizmet binasında oluşturulan alanda, gerekli kontrollerin ardından personel ve vatandaşlardan kan bağışı alındı. Kızılay ekipleri tarafından toplanan kanların, ihtiyaç sahibi hastalara ulaştırılacağı belirtildi.

PEKYATIRMACI: HER BAĞIŞ BİR HAYAT İÇİN UMUT

Kan bağışının hayat kurtaran önemli bir dayanışma örneği olduğunu belirten Başkan Pekyatırmacı, kampanyaya gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Pekyatırmacı, “Kan bağışının düzenli ve gönüllü olarak yapılması, kan ihtiyacı bulunan vatandaşlarımızın tedavilerine katkı sağlarken toplumsal dayanışmanın da güçlenmesine vesile oluyor. Her bağışın bir hayat için umut olduğunu unutmadan vatandaşlarımızı kan bağışı konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

Kampanyaya katılan belediye personeli ve vatandaşlara teşekkür eden Pekyatırmacı, bağışlanan kanların ihtiyaç sahiplerine şifa olmasını temenni etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri