CHP’de işler iyice karıştı! Kaynak; Tuncay Özkan iddiası

Tuncay Özkan’ın, 'Külliyeye giden CHP'li' iddiasının 'CHP'deki kaynağı' olduğu iddiaları ortaya atıldı. Özkan, iddiayı reddetti.

Rahmi Turan’ın “Külliye’de Erdoğan’la görüşen CHP’li” iddiasının kaynağı olarak gösterdiği gazeteci Talat Atilla, topu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve “bir CHP yöneticisine” atmıştı. Atilla “Şimdi, Kemal Beyin ve doğrulattığım CHP’li kaynağın konuşmasını bekliyorum” dedi.

Bu açıklamadan sonra gözler Kılıçdaroğlu ve “CHP’li kaynağa” çevrildi. Haberi veren “CHP’li kaynak” konusunda sosyal medyada en çok Tuncay Özkan’ın adı geçti.

Adının geçmesi üzerine Özkan, sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve iddiayı reddetti. 

- “GENEL MERKEZDEKİ ÇETE”

Son bir haftadır Türkiye gündemini işgal eden “Külliye’de gizlice Erdoğan’la görüşen CHP’li” iddiasıyla başlayan tartışma alevlenerek sürüyor. Rahmi Turan, Külliye’ye giden CHP’linin Muharrem İnce olduğunu haberin kaynağının da gazeteci Talat Atilla olduğunu açıkladı. Atilla ise, kaynağının CHP’li olduğunu ve Kemal Kılıçdaroğlu’na haberi doğrulattığını öne sürdü. Muharrem İnce, haberin kaynağının “CHP Genel Merkezindeki çete” olduğunu söyledi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri