Devlet Bey duymasın!

Haber Dairesi’nin ele geçirdiği bir video var ki, seçim öncesi Adana’da dönen karanlık işleri su yüzüne çıkaracak cinsten. CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar, MHP İl Başkan Yardımcısı Galip Atılgan’ı telefonla arıyor. MHP’li Başkan Yardımcısı, Cumhur ittifakına rağmen, “MHP olarak oyumuz sana” diyor. Zeydan seçimleri kazanıyor ve mazbata töreninde MHP’ye teşekkür ediyor.

Skandal Adana’da yaşanıyor. 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın adayı MHP’li Hüseyin Sözlü…

AK Parti Cumhur İttifakı’nın adayını destekliyor. Ancak ortaya çıkan bir görüntü var ki, MHP Adana İl Teşkilatı kendi adaylarına rağmen CHP’nin adayı Zeydan Karalar’a destek sözü veriyor.

Zeydan Karalar ve beraberindeki grup, bir ev toplantısında buluşuyor. CHP adayı İYİ Parti’nin kendisine destek verdiğini söylüyor. Bu arada MHP İl Başkan Yardımcısı Galip Atılgan telefonla aranıyor. İl Başkan Yardımcısı, CHP adayı Zeydan Karalar’a oy vereceklerini söylüyor.

 Zeydan Karalar az bir oy farkıyla seçimleri kazanıyor. Mazbata töreninde kendisine destek verenlere teşekkür ediyor. Teşekkür ettikleri arasında MHP de var:

“Çok çalıştık, çok işler yaptık. Adana burada. Millet İttifakına, CHP’ye İYİ Parti kadrolarına çok teşekkür ediyorum ama bütün partilerden destek gördük! Oyumuz neredeyse %55’lere dayandı. Bütün Adana’ya teşekkür ediyorum”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri