Siyasette Öcalan gerginliği: Bahçeli Meclis’te fırlatılan ipi istedi

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Bahçeli'nin Öcalan açıklamasına tepki gösterdi ve grup toplantısında idam ipi fırlattı. MHP Lideri ise mecliste fırlatılan o ipi odasına asmak için İYİ Parti’den istedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin PKK elebaşı terörist Öcalan için yaptığı çağrı gündemin ilk sırasına yerleşirken, siyasette de tansiyonu yükseltti.

İYİ Parti Lideri Müsavat Dervişoğlu, grup toplantısında Bahçeli’nin çağrısına uğran atarak tepki gösterdi. Dervişoğlu geçmişte Bahçeli'nin Erdoğan'a ip attığını belirterek, "Bahçeli 'Ben asamadım, sen as' demişti. Madem ki milattır, o zaman onun da bir hatırası olsun. Bu büyük milletin anılarını yok ettiniz. Bu büyük milletin geleceğini katlettiniz. Al şimdi bu ipi baş köşede başının ucuna as" ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ MECLİS'TE FIRLATILAN İPİ İSTEDİ

Müsavat Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında Bahçeli'ye tepki göstererek, eline aldığı ipi yere fırlatmıştı. MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti grubundan o ipi istedi. Bahçeli'nin ipi Genel Merkez'deki makam odasına asacağı iddia edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bahçeli, İYİ Parti’nin ipini makam odasına astı

Siyaset Haberleri