A Milli Takım, Cebelitarık karşısında

A Milli Takım, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu dokuzuncu maçında bugün Cebelitarık ile karşılaşacak.

A Milli Takım, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu dokuzuncu maçında bugün Cebelitarık ile karşılaşacak.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Ukrayna Futbol Federasyonu'ndan Sergii Boiko yönetecek. Boiko'nun yardımcılıklarını Volodymyr Volodin ve Viktor Nyzhnyk yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Viktor Kopiievskyi olacak. Maçta aynı ülkeden Ievgenii Aranovskyi VAR, Viktor Matyash ise AVAR olarak görev alacak. Karşılaşma TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Öte yandan A Milli Futbol Takımı aday kadrosunda yer alan Ozan Tufan, idmanda sakatlandığı için kadrodan çıkarıldı.

AY-YILDIZLILAR 601. MAÇINA ÇIKIYOR

A Milli Takım, Cebelitarık karşılaşmasıyla 601. defa sahaya çıkacak. Ay-Yıldızlılar, 98 yıllık tarihinde 324'ü resmi, 276'sı özel 600 maçta biri hükmen olmak üzere 228 galibiyet aldı, 144 defa berabere kaldı, 228 kez de rakiplerine yenildi. Milli Takım bu maçlarda üçü hükmen galibiyetten olmak üzere toplam 799 gol atarken, kalesinde 861 gol gördü. Bugüne kadar 90 farklı ülke milli takımıyla mücadele eden milliler, 600 karşılaşmanın 518'ini Avrupa, 32'sini Asya, 24'ünü Afrika, 23'ünü Amerika, 3'ünü de Okyanusya temsilcileriyle yaptı.

A Milli Takım FIFA 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grubu'nda 8 maç sonucunda topladığı 15 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri