Ali Çamdalı’dan penaltı ve kırmızı kart açıklaması

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Eyüpspor galibiyeti ile iç saha şanssızlığını kırdıklarını söyledi. Çamdalı, Konyaspor’un verilmeyen penaltısı ve kendisine gösterilen kırmızı kart nedeniyle hakemleri de eleştirdi.

Konyaspor bu sezon seyircisi önünde ilk galibiyetini aldı. Süper Lig tarihinde ilk kez karşılaştığı Eyüpspor’u 2-1 mağlup eden yeşil-beyazlılar milli araya moralli girdi.

Karşılaşmanın ardından maçı ve hakem kararlarını değerlendiren Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, şunları söyledi:

“İÇ SAHA ŞANSSIZLIĞIMIZI KIRDIK”

Öncelikle tüm futbolcu arkadaşlarımı tebrik etmem gerekiyor. İnanılmaz bir özveri ile maçı çevirmesini bildik. Eyüpspor iyi top oynayan, arkadan oyun kurarak topu ileriye taşıyan bir takım. İlk yarı istediğimizi yapamadık. Uzaktan yediğimiz gol ister istemez biraz dengemizi bozdu. Gerçekten çok karakterli bir takıma sahibiz. Bunu sürekli söylüyorum. Hem iyi niyetiyle hem özveriyle çalışan futbolcu kardeşlerimiz var. Ne mutlu bize 60. dakikadan sonra oyunu çevirmesini bildik. En önemlisi iç saha şanssızlığımızı kırdık. Bizim buna ihtiyacımız vardı. Umarım taraftarımızı mutlu bir şekilde evlerine gönderebilmişizdir.

VERİLMEYEN PENALTI VE KIRMIZI KART KARARI

Hakemle alakalı fazla bir şey söylemek istemiyorum ama pozisyonlar çok bariz ve netti. Bu gerçekten rahatsız edici. Özellikle çizginin oradan ikinci yarıdaki elle oynama pozisyonunu net gördüm. Ona bir isyanım vardı. Asla kötü söz veya hakaretim olmadı. Bunun üzerine direkt kırmızı kart vermek bence ona yakışmadı. Sonuçta bizde burada bir emek veriyoruz. Milli maç aralarına galibiyetle girmek her zaman güzeldir. Mağlubiyetle girdiğiniz zaman o ara bitmiyor.

KONYASPOR MİLLİ ARADA İKİ HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

İzin sonrası en iyi şekilde Konya'ya dönüp hazırlıklara başlayacağız. Bu süreçte iki hazırlık maçı yapacağız. O hazırlık maçlarını iyi değerlendirmemiz gerekiyor çünkü zor bir periyoda giriyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri