Ali Çamdalı’ya istifa tezahüratları soruldu

Konyaspor’da Bodrum maçı sonrası teknik heyete yönelik başlayan tepkiler Kayseri maçında da devam etti. Teknik direktör Ali Çamdalı, maç sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sezona Kasımpaşa galibiyeti ile moralli başlayan Konyaspor’da rüzgar tersine döndü. 3 gollü Bodrum mağlubiyeti ve Kayserispor maçındaki ilk yarı performansı taraftarı kızdırdı.

Rakip kalede pozisyon üretmekte zorlanan yeşil-beyazlı futbolcular zaman zaman ıslıklandı. Maç sonuna doğru ise tribünlerden “Ali Çamdalı istifa” sesleri yükseldi.

“HER ŞEYİN YERİ VE ZAMANI VAR”

Maç sonu Ali Çamdalı’nın tepkilere vereceği cevap merak ediliyordu. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çamdalı, “Maçtan sonra her şeyi konuşabiliriz. Maçta 90 dakika futbolcu arkadaşların desteğe ihtiyacı var. İlk yarıdaki ıslıklamalar takıma yarar değil zarar veriyor. Bana istediklerini söyleyebilirler, o konuda sıkıntı yok ama her şeyin yeri ve zamanı var. Taraftarın belli bir kısmında geçen seneden kalan bir alışkanlık var. Umarım bunu hep birlikte üzerimizden atarız. Özellikle içerideki maçlarda baskıyı rakip takıma hissettirmeliyiz” dedi.

“MİLLİ ARAYI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Çamdalı açıklamalarına şöyle devam etti:

“Amacımız milli araya galibiyetle girmekti. Maalesef maçı galibiyetle bitiremedik. Gönül isterdi ki hem buraya gelen taraftarımızı mutlu bir şekilde eve gönderelim hem de milli araya moralli bir şekilde girelim. Bu ligde her puan bizim için değerli. Pozitif yönden bakarsak evet farklı bir oyun oynamaya çalışıyoruz. Bu kolay olmuyor ama üç haftada yediğimiz yedi gol vardı en azından bu tarafı durdurduk. Bugün kalemizde gol görmedik. Bu maçtan olumlu şeyler alıp yolumuza devam edeceğiz. Milli arayı en iyi şekilde değerlendirip, sıkı çalışıp Samsun maçına hazırlanacağız.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konyaspor'un tecrübeli isminden Ali hocaya destek
Konyaspor’dan alınan 1 puan Kayserispor’u sevindirdi
Konyaspor’da tepkilere ilk yanıt geldi

Spor Haberleri