Anadolu Kartalı yüksek irtifaya çıkacak

 Muhabir
Konyaspor 30 Haziran’da başladığı yeni sezon hazırlıklarının Konya etabını tamamladı. Yeşil-beyazlı takım Pazartesi günü Erzurum’a gidecek.

Anadolu Kartalı yüksek irtifaya çıkıyor. Konya’da yeni sezon hazırlıklarına 30 Haziran’da start veren Yeşil-beyazlı takım bir haftalık süreçte fiziksel antrenmanlara ağırlık verirken, futbolcular rutin sağlık kontrolü ve bazı testlerden geçti.

ANADOLU KARTALI YÜKSEK İRTİFAYA ÇIKIYOR

Teknik direktör Recep Uçar, futbolculara Pazar günü izin verdi. Takım Konya’daki hazırlıklarını 7 Temmuz Pazartesi günü sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Konyaspor öğleden sonra ikinci etap çalışmaları için Erzurum’a gidecek.

İKİ HAZIRLIK MAÇI OYNANACAK

17 Temmuz’a kadar Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde çalışacak Konyaspor, 10 gün sürecek kampta iki hazırlık maçı oynayacak.

YURT DIŞI KAMPI AVUSTURYA’DA

Yeşil-beyazlılar Süper Lig başlamadan önce üçüncü ve son etap çalışmalarını yurt dışında gerçekleştirecek. Avusturya’da 21 Temmuz – 1 Ağustos tarihleri arasında kamp yapacak Konyaspor burada ise dört hazırlık maçı oynayacak.

SÜPER LİG 8 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR

Avusturya kampının ardından Anadolu Kartalı, Konya’ya gelerek sezonun ilk maçı olan Eyüpspor hazırlıklarını Kayacık tesislerinde sürdürecek. Konyaspor yönetiminin Recep Uçar’ın raporu doğrultusunda transfer edilecek oyuncuları kamp sürecinde takıma kazandırması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri