Ara transfer döneminde Konyaspor'a kimler geldi, takımdan hangi futbolcular ayrıldı?

Süper Lig ekipleri ara transferde kadrolarını güçlendirmek için birçok yıldız isme imza attırdı. Konyaspor da transfer döneminin en hareketli takımlarından biri oldu. Yeşil Beyazlılar 7 yeni futbolcu ile sözleşme imzalarken, 4 futbolcu ile yollar ayrıldı.

Süper Lig’de ara transfer dönemi oldukça hareketli geçti. Real Madrid ve Arsenal forması giyen Mesut Özil, Fenerbahçe’ye imza atarken, İrfan Can Kahveci transferinde ise Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi. İrfan Can, 7 milyon Euro bonservis bedelinin yanı sıra Tolga Ciğerci ve Deniz Türüç’ün bonservisleri karşılığında Fenerbahçe’nin yolunu tuttu. Galatasaray ise kadrosuna Mohamed Mostafa, Henry Onyekuru, DeAndre Yedlin ve Gedson Fernandes’le takviye yaptı. Eldeki isimleri çıkarmak için çok uğraşan Beşiktaş, Mirin’in sözleşmesini feshederken, Jeremain Lens’i kiralık olarak Karagümrük’e gönderdi. Siyah-beyazlılar, Everton forması giyen milli yıldız Cenk Tosun’u kadrosuna dahil etti. 

KONYASPOR EN HAREKETLİ TAKIMLARDAN OLDU

Geçen haftayı maç yapmadan geçiren Konyaspor da transfer döneminin en hareketli takımlarından biri oldu. Yeşil Beyazlılar 4'ü yabancı olmak üzere 7 yeni futbolcuyu kadrosuna dahil etti. Kaptan Ömer Ali Şahiner Medipol Başakşehir'e transfer olurken, kadroya giremeyen Serkan Kırıntılı da Alanya'nın yolunu tuttu. Ayrıca Uğur Demirok ve Hurtado ile de yollar ayrıldı. 

İşte Konyaspor'a gelen ve takımdan ayrılan futbolcular:

Gelenler: Jesse Sekidika (Galatasaray-Kiralık), Zymer Bytyqi (Viking), Ismael Diomande (Çaykur Rizespor), Amar Rahmanovic (Sarajevo), Emre Kartal (Fenerbahçe 19 Yaş Altı Takımı), Ertuğrul Tekşen (Lyngby), Barış Yardımcı (Demir Grup Sivasspor)

Gidenler: Ömer Ali Şahiner (Medipol Başakşehir), Uğur Demirok (Hes Kablo Kayserispor), Serkan Kırıntılı (Aytemiz Alanyaspor), Paolo Hurtado (Sözleşmesi feshedildi)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri