Bölgesel Lig’de başkanlar Ankara’ya çıkarma yapacak

Bölgesel Amatör Futbol Liginin başlama tarihinin ertelenmesine kulüpler tepki gösterdi. Bölgesel Ligdeki kulüp başkanları yarın Ankara’ya giderek Futbol Federasyonu yetkilileri ile görüşecek.

Türkiye Futbol Federasyonunun Bölgesel Amatör Futbol Liginin başlama tarihini 17 Nisan’dan Mayıs ayı sonuna ertelemesinin ardından Bölgesel Amatör Futbol Takımları kulüp başkanları harekete geçti. Karara tepki gösteren Kulüp Başkanları yarın Ankara’ya giderek Federasyon yetkilileri ile görüşecek. O kulüp başkanlarının arasında Akşehirspor Kulüp Başkanı Ünal Çelik ve yönetim kurulu da olacak.

‘4. LİG KURULSUN’

Öte yandan Bölgesel Amatör Futbol Ligi Kulüp başkanları ortak bir bildiri yayınladı. Bildiride Türkiye Futbol Federasyonunun ligin kesin bir tarih verilip oynanması isteniyor. Yayınlanan bildiride şu ifadelere yer verildi:

“Bu lig oynanacaksa bizlere kesin bir tarih verilmesi. Aylarca kondisyon anlamında sporcuları hazırladık. Psikolojik olarak onları şampiyonluğa, maçlara hazır hale getirdik. Herkes kenetlenmiş sahada mücadeleyi beklerken, bir kısa açıklama ile ertelenme kararını öğrendik. Bizlerin arzusu bu lig oynanmayacaksa bizleri de profesyonel takım haline getirmeleri ve 4.Lig adı altında yeni bir profesyonel lig oluşturup bizim orada mücadelemizin oradan devam etmesidir. Bunlar olmuyorsa planlandığı gibi ligin başlamasıdır. Ya Bölgesel Lig başlasın yada 4.Lig adı altında profesyonel kulüp olarak yolumuza devam edelim.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri