CANLI ANLATIM: Beşiktaş - Konyaspor

Konyaspor milli aranın ardından deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. 20 Ekim pazar günü saat 16.00’da başlayacak müsabakayı Ankara bölgesi hakemi Kadir Sağlam yönetecek.

Konyaspor Süper Lig’in 9. hafta müsabakasında şampiyonluk yarışı veren Beşiktaş’a konuk olacak.

Pazar günü Tüpraş Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 16.00'da başlayacak. Müsabakayı Ankara bölgesi hakemi Kadir Sağlam yönetecek.

Eyüpspor’u 2-1 mağlup ederek bu sezonki ilk iç saha maçını kazanan Konyaspor, İstanbul deplasmanından puan yada puanlarla dönmek istiyor.

Süper Lig'in kalan bölümünde yaptığı 8 müsabakanın 3'ünü kazanan, 2'sinde berabere kalan ve 3'ünden mağlubiyetle ayrılan yeşil-beyazlı ekip, 11 puanla 8. basamakta yer alıyor.

ALİ ÇAMDALI CEZALI

Sakatlık yaşamasına rağmen takımın başında İstanbul’a giden Konyaspor teknik direktörü Ali Çamdalı, kart cezası nedeniyle kulübede olmayacak.

BEŞİKTAŞ'TA 2 SAKAT

Lider Galatasaray ve Trabzonspor ile Süper Lig'in namağlup 3 takımından biri olan Beşiktaş ise haftaya 17 puanla 3. sırada girdi. Siyah-beyazlı takımda Milot Rashica ve Gabriel Paulista sakatlıkları nedeniyle yarın sahada olmayacak.

MUHTEMEL 11’LER

Konyaspor XI: Slowik, Nikola, Adil, Uğurcan, Guilherme, Bazoer, Melih İbrahimoğlu, Keyta, Oğulcan, Pedrinho, Kramer.

Beşiktaş XI: Mert Günok, Svensson, Emirhan Topçu, Uduokhai, Masuaku, Musrati, Gedson, Rafa Silva, Muçi, Semih Kılıçsoy, Immboile.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri