Eski milli futbolcu Haluk Erdem hayatını kaybetti

Milli Takım formasını bir kez giyen eski milli futbolcu Haluk Erdem hayatını kaybetti. Bursaspor, Elazığspor, İstanbulspor ve Sakaryaspor’da da forma giyen Erdem için 1. Lig maçlarında 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.

Türk futbolunun önemli isimlerinden, A Milli Takım’ın eski oyuncusu Haluk Erdem yaşamını yitirdi. Türkiye Futbol Federasyonu, Erdem’in vefatını duyururken başta ailesi ve yakınları olmak üzere spor camiasına başsağlığı diledi.

A MİLLİ FORMAYI BİR KEZ GİYDİ

Futbolculuk kariyerinde Bursaspor, Elazığspor, İstanbulspor ve Sakaryaspor formalarını terleten Haluk Erdem, A Milli Takım’da da görev yaptı.

Erdem, Ay-Yıldızlı formayla 1 müsabakada sahaya çıktı. Kariyerinde ayrıca bir Türkiye Başbakanlık Kupası ve bir 3. Lig şampiyonluğu yaşadı.

ELAZIĞSPOR’UN YÜKSELİŞİNDE ROL ALDI

Futbolculuk kariyerinin ardından teknik direktörlük de yapan Haluk Erdem, görev aldığı Elazığspor’un 2. Lig’e yükselmesinde önemli katkı sağladı.

CENAZESİ BURSA’DA TOPRAĞA VERİLECEK

Haluk Erdem’in cenaze namazı 9 Ağustos Pazar günü Bursa Ulu Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak. Erdem’in naaşı, cenaze namazının ardından Hasköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

1. LİG MAÇLARINDA SAYGI DURUŞU

Türkiye Futbol Federasyonu, Haluk Erdem’in vefatı nedeniyle 8, 9 ve 10 Ağustos tarihlerinde oynanacak tüm Trendyol 1. Lig karşılaşmalarından önce 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı.

Federasyon, Haluk Erdem’e Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve başta Bursaspor ile Elazığspor olmak üzere tüm futbol camiasına başsağlığı diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri