Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında sahasında Antalyaspor’u 4-2 mağlup ederek sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’da büyük sevinç yaşandı.
Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında sahasında Antalyaspor’u 4-2 mağlup ederek sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’da büyük sevinç yaşandı.
Sarı-kırmızılı takımın 26. şampiyonluğu Konya’da da gece boyunca coşkuyla kutlandı.
KONYA’DA SARI-KIRMIZI COŞKUSU
Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte Galatasaraylı taraftarlar Konya’da sokaklara akın etti.
Başta Alaaddin Bulvarı, Mevlana Caddesi ve Bosna Hersek Mahallesi olmak üzere kentin birçok noktasında yoğun araç trafiği oluştu.
Ellerinde Galatasaray bayrakları bulunan taraftarlar uzun araç konvoyları oluştururken, sık sık korna çalarak şampiyonluk sevincini yaşadı.
MEŞALELER YAKILDI, MARŞLAR SÖYLENDİ
Kutlamalar sırasında çok sayıda taraftar meşale yakarken, Galatasaray marşları gece boyunca sokaklarda yankılandı. Araçlarından inen taraftarlar zaman zaman cadde ve kavşaklarda toplanarak tezahüratlar yaptı.
Özellikle Bosna Hersek Mahallesi’nde yoğunluk dikkat çekerken, bazı taraftarların araçlarının camlarından bayrak salladığı görüldü.
GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI
Kutlamaların yoğunlaştığı bölgelerde polis ekipleri de güvenlik önlemleri aldı. Trafik akışının kontrollü şekilde sağlanması için birçok noktada ekipler görev yaptı.
GALATASARAY 26. ŞAMPİYONLUĞUNA ULAŞTI
Galatasaray, Antalyaspor karşısında aldığı 4-2’lik galibiyetle Süper Lig’de puan farkını koruyarak bitime bir hafta kala şampiyonluğunu garantiledi.
Sarı-kırmızılı ekip böylece Süper Lig tarihindeki 26. şampiyonluğunu ilan ederek Türk futbolunda zirvedeki yerini daha da güçlendirdi.