Galatasaray’da Okan Buruk imzayı attı

Galatasaray Futbol Kulübü teknik direktör Okan Buruk ile yeni sözleşme imzaladı. Boş mukaveleye imza atan Buruk’un alacağı ücreti yönetim belirleyecek.

Ali Sami Yen Spor Kompleksinde Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'la sözleşme uzatılmasına ilişkin imza töreni gerçekleştirildi.

“HOCAMIZ BOŞ MUKAVELEYE İMZA ATTI”

İmza töreninde Konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Hocamız hiç rakam konuşmadı ve boş mukaveleye imza attı. Biz de kendisini mağdur etmeyeceğiz ve gerekeni yapacağız. Okan hocama, ekibine sonsuz başarılar diliyorum. Galatasaray bu sezonun sonunda 5. yıldızı takacaktır." dedi.

“HEDEF 25. ŞAMPİYONLUK VE 5. YILDIZ”

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk’ta “2 senede kazandığımız 3 kupa, Avrupa'da oynadığımız oyun, Şampiyonlar Ligi'nde adımızı yeniden duyurmak çok önemliydi. İlk gün ne düşünüyorsak şu anda da aynı şekilde devam ediyoruz. Her sene zorlaşarak devam ediyor. Tekrar benimle bu göreve devam etmek isteyen başkanımıza ve taraftarımıza teşekkür ediyorum. Daha nice kupa ve başarılara ulaşacağız. Hedef 25 şampiyonluk ve 5. yıldız. Bu seneki mottomuz bu olacak” dedi.

"DEVAM ETMEK İSTEDİĞİMİZ OYUNCULAR SEZON BAŞINDA BURADA OLACAK"

Buruk, "Erden Timur'un ayrılığıyla birlikte ayrılacak sporcular olacağı konuşuluyor. Bununla alakalı bir durum var mı?" sorusuna ise "Oyuncularımızla hep iletişim içerisindeyiz. Erden bey bugün bizimle beraber olmasa da buraya gönülden bağlı olduğunu biliyoruz. Devam etmek istediğimiz oyuncular sezon başladığında burada olacak. Bu konuyla ilgili olumsuz bir şey olmadı." yanıtını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri