Kongreyi terk eden Aziz Yıldırım adaylıktan çekilecek mi?

Fenerbahçe Başkanı Adayı Aziz Yıldırım, sarı lacivertli kulübün genel kurulunda yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Adayı Aziz Yıldırım, divan başkanlığı oylamasına tepki göstererek, stadı terk etmişti.

İstanbul’daki ofisinde kongrede yaşananlara ilişkin basın toplantısı düzenleyen Aziz Yıldırım’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

"KONGRE ÜYESİ OLMAYAN TARAFTARLAR İÇERİ ALINDI"

"Divan başkanlığı seçiminin nasıl oldu bittiye getirildiğini hepiniz gördünüz. Delegelerin tepkisi oldukça ve bunlar büyüdükçe ortalık gerildi. Yer yer kavgalar çıktı. Kongre üyesi olmayan taraftarlar da içeri alınmıştır. Görevli adı altında da içeri insanlar alınmıştır."

"ALİ BEY 'GEREKİRSE KAVGA EDELİM' DEDİ"

"Kürsüye giderek bu yanlışa bir çözüm bulmalarını istedim. Amacım bir sükûnet ortamı oluşturmaktı. Ali Bey'e yöneldim, elini sıktım. Divan'ın tavrının kavgaya yol açacağını söyledim. Ali Bey, 'Gerekirse kavga edelim' dedi."

AYRILMA SEBEBİNİ AÇIKLADI

“Camianın birlik ve beraberlik içerisinde olması lazım. Ben gerilimi tırmandırmamak için genel kuruldan ayrıldım. Kavga etmeyi tercih edenleri, Fenerbahçe'nin vicdanına havale ediyorum.”

"ADAYLIKTAN ÇEKİLMEYECEĞİM"

"Adaylıktan çekilmeyeceğim. Çekilmek falan yok. Bütün delegelerimizi yarın oylarını kullanmak üzere stadımıza bekliyorum. Ben de erken saatlerde orada olacağım ve seçim bitene kadar ayrılmayacağım. Bütün delegeleri de halkın takımı Fenerbahçe'ye sahip çıkmaya davet ediyorum. Holdinglerin takımı Fenerbahçe mi yoksa halkın takımı Fenerbahçe mi, buna karar verecekleri gündür yarın. Bütün delegeler aklıselimle oylarını versinler."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri