Konya’da futbolun yeni platformu: Armada Yeşil Beyaz

Konyaspor’a gönül vermiş taraftarların kurduğu ve sosyal medyada güçlü bir kitle olmayı hedefleyen Armada Yeşil Beyaz Platformu tanıtıldı.

1 Eylül’de Başkan Cihan Yeniçıktı öncülüğünde kurulan Armada Yeşil Beyaz Platformu, sosyal sorumluluk projeleri ve ARGE çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Özellikle sosyal medyada güçlü bir Konyaspor taraftar kitlesi oluşturmayı hedefleyen Armada Yeşil Beyaz Platformu, Ramada Otelde tanıtım toplantısı düzenledi.

Platform Başkanı Cihan Yeniçıktı, Konyaspor’un geleceği için önemli projelere imza atacaklarını ifade ederek, “Sadece saha içinde değil, saha dışında da kulübümüzü ileriye taşımak istiyoruz. ARGE çalışmaları yaparak kulübümüzün ekonomik anlamda kazançlar elde etmesini sağlayacağız. Sosyal medyada daha aktif olacak, Konyaspor kültürünü genç nesillere aktaracağız. Güçlü camia, güçlü kulüp ilkesiyle hareket ederek, Konyaspor’u her alanda daha ileriye taşıyacağız” dedi.

Yeniçıktı, ayrıca kurumsal yapılarını güçlendirerek dijital dünyada da etkili olmayı hedeflediklerini belirten Başkan Yeniçıktı, Konyaspor’a bu zamana kadar markalaşma yolunda hizmet vermiş insanlar ile söyleşiler yaparak 102 yıllık kültürün yeni nesillere aktarılmasında rol oynamayı, ‘Şehrinin Takımını Tut’ düsturuyla yüreklere kazımayı amaçladıklarını dile getirdi.

Armada Yeşil Beyaz Platformu yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Cihan Yeniçıktı - Başkan

Celal Fedai - Hukuk Departmanı

Tarık Erkeleş - Sosyal Medya

Mustafa Özkaya - Sosyal Medya

Elif Öz - Kadın Kolları ve Sosyal Sorumluluk Projeleri

Hasan Ekelik - Arge Çalışmaları ve Sosyal sorumluluk

İbrahim Aydın - Arge ve Sosyal Sorumluluk

Hüseyin Yavuz - Arge ve Sosyal sorumluluk

Ali Cihan Demirci - Yurtdışı Sosyal Sorumluluk Projeleri ve Scouting

Yunus Çelik - Arge ve Sosyal Sorumluluk

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri