Konya’da takımını kuran sahaya çıkacak! Büyük heyecan başlıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek Ayak Tenisi Turnuvası için başvurular devam ediyor. Takımların kıyasıya mücadele edeceği organizasyona katılmak isteyenler 19 Haziran’a kadar kayıt yaptırabilecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi, sporu tabana yaymak ve farklı branşlara ilgiyi artırmak amacıyla düzenlediği organizasyonlara bir yenisini daha ekliyor.

Bu kapsamda gerçekleştirilecek Ayak Tenisi Turnuvası, sporcuları ve sporseverleri heyecan dolu bir mücadelede buluşturacak.

TAKIMLAR ŞAMPİYONLUK İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

Ayak tenisine ilgi duyan sporcuların katılımına açık olacak turnuvada takımlar, şampiyonluk için ter dökecek.

Takım ruhu, mücadele ve heyecanı bir araya getirecek organizasyonda dostluk ve fair-play anlayışı ön planda olacak.

BAŞVURULAR İÇİN SON TARİH 19 HAZİRAN

Turnuvaya katılmak isteyen takımlar için kayıt süreci devam ediyor.

En fazla 5 kişiden oluşacak takımlar, başvurularını 19 Haziran Cuma gününe kadar sporkonya.com.tr adresinden yapabilecek.

Organizasyon hakkında detaylı bilgi almak isteyenler ise 444 55 42 (3824-3825) numaralı telefondan bilgi alabilecek.

Konya’da sporseverleri bir araya getirecek Ayak Tenisi Turnuvası, 20 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri